ΝΙΚΗ-ΠΡΩΤΙΑΣ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κ15

ΝΙΚΗ-ΠΡΩΤΙΑΣ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κ15

Επειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στις Μουρνιές η Μικτή Γυναικών Κ15 της ΕΠΣ Χανίων επιβλήθηκε 6-2 του Ηρακλείου, με ανατροπή στο σκορ.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Μικτή της ΕΠΣΧ βρίσκεται ξανά στην πρώτη θέση του ομίλου της με 7 βαθμούς, με την τελευταία αντίπαλό της ΕΠΣ Δωδεκανήσου να ακολουθεί με 5. Το μεταξύ τους παιχνίδι στις 10 Απριλίου, στη Ρόδο, θα κρίνει και την πρωτιά.

Το Ηράκλειο προηγήθηκε γρήγορα δύο φορές με τη Μοσχαμπάρη στο 1' και την Ηλιοπούλου στο 11', αλλά τα Χανιά είχαν... άμεσες απαντήσεις με ασύλληπτο σουτ της Αλμπέρτη στο 2' και πλασέ από κοντινή απόσταση της Φραγκέδη στο 12'.

Στο 16' από μπαλιά της Φραγκέδη η Τζεμανάκη έκανε την ενέργεια και πλάσαρε για το 3-2, για να κλείσει το ημίχρονο στο 4-2 με το κοντινό πλασέ της Αλμπέρτη στο 28', έπειτα από φάση διαρκείας.

Στο 37' η Φραγκέδη με πλασέ από πάσα της Αλμπέρτη και στο 56' η Αλμπέρτη με πλασέ μετά από εξαιρετική μπαλιά της Αγγ. Αλιγιζάκη ανέβασαν το σκορ στο τελικό 6-2.

Διαιτητής: Κρικέλης (Χανίων)
Βοηθοί: Λογαρίδης – Μπαταγκιώνη (Χανίων)

ΕΠΣ Χανίων (Κώστας Βερναδάκης): Μπαλάση, Τσοντάκη (59’ Γαλανάκη), Χατζηγρηγοράκη, Μαρκογιαννάκη (69’ Γιανναράκη), Κλ. Μπατάκη, Μαλαδάκη, Αλμπέρτη, Καπαρού, Τζεμανάκη (69’ Λαδάκη), Αγγ. Αλιγιζάκη, Φραγκέδη.

ΕΠΣ Ηρακλείου (Γιάννα Δούκα): Γραμματικάκη, Παπαδάκη, Ροβιθάκη (69’ Χρονάκη), Αποστολάκη, Σωμαράκη, Κορνομουράκη (69’ Παπατζανάκη), Πεδιαδιτάκη (63’ Πατεράκη), Δεττοράκη, Μοσχαμπάρη, Σπαθαράκη, Ηλιοπούλου (57’ Δουλουφάκη).