Μεγάλη νίκη για την Κ14 στο Ρέθυμνο

Μεγάλη νίκη για την Κ14 στο Ρέθυμνο

Η Μικτή ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Χανίων πέτυχε σπουδαία νίκη στα Μισίρια, με 2-0 απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ρεθύμνου, παίρνοντας "ρεβάνς" για την ήττα του πρώτου γύρου.

Με παθιασμένη εμφάνιση τα Χανιά έφτασαν στη σπουδαία νίκη έχοντας πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Το Ρέθυμνο απείλησε πρώτο με σουτ του Μπάρδη που απέκρουσε ο Ξυφανταράκης, αλλά η συνέχεια άνηκε στα Χανιά. Στο 20’ ο Ηλιάκης απέκρουσε με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού το σουτ του Αμπατζή και στη συνέχεια έσωσε την εστία του στην εξ επαφής κεφαλιά του Μιχάκη. Στο 21’ δόθηκε πέναλτι για χέρι του Ζουλάκη σε κεφαλιά του Ζαμπετάκη αλλά με εντυπωσιακή εκτίναξη ο Ηλιάκης απέκρουσε την εκτέλεση του Μιχάκη. Ένα λεπτό μετά το σουτ του Ζαμπετάκη κόντραρε σε σώματα και στο 23’ ο Ηλιάκης μπλόκαρε το σουτ του Πραματευτάκη. Ο Ηλιάκης έκανε ακόμη μία απόκρουση σε σουτ του Αμπατζή στο 38’.

Στο 52’ το σουτ του Μιχάκη κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών, ενώ στο 64’ η υπεροχή των Χανίων μετουσιώθηκε σε γκολ, όταν ο Μαναρώλης εκτέλεσε κόρνερ οι Σοφιάκης και Ζαμπεάκη πήραν κεφαλιές και ο Αμπατζής με πλασέ σκόραρε (0-1). Στο 75’ ο Μαναρώλης με ασύλληπτο σουτ από μακρινή απόσταση διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Στο 79’ ο Αχτάρης έστειλε με σουτ την μπάλα στο δοκάρι και ένα λεπτό μετά ο Ηλιάκης έκανε ακόμη μία σπουδαία επέμβαση σε εξ επαφής πλασέ του Βαρουχάκη, από σέντρα του Μιχάκη.

Διαιτητής: Ανδριανάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Κυριακόπουλος – Μακράκης (Ηρακλείου)

ΕΠΣ Ρεθύμνου Κ14 (Παναγιώτης Καραντάθας): Ηλιάκης, Τζανάκης (69’ Δασκαλάκης), Μίτο, Παπαπαναγιώτου, Ζουλάκης, Τσιλεδάκης, Γεωρβασάκης (57’ Αντωνίου), Παπαδάκης (52’ Αναστασιάδης), Μπάρδη (69’ Τσίγγος), Καραντάθας, Θωμάς.

ΕΠΣ Χανίων Κ14 (Λευτέρης Βεστάκης – Παναγιώτης Διακάκης): Ξυφανταράκης, Καστρινάκης (67’ Πατεράκης), Αχτάρης, Σοφιάκης, Ζαμπετάκης, Λυμπινάκης, Μιχάκης (80+3’ Ζμάλι), Λουκοβίτης, Μαναρώλης (80+3’ Τσουβαλάς), Πραματευτάκης (49’ Περάκης), Αμπατζής (67’ Βαρουχάκης).

Οι μετακινήσεις των Μικτών ομάδων γίνονται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης