ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ Κ16

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ Κ16

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων η Μικτή Κ16 της ΕΠΣ Χανίων, επικρατώντας με 5-0 της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Ρεθύμνου, στο γήπεδο Μουρνιών.

Μόλις στο 2’ ο Λαϊνάς πίεσε τον τερματοφύλακα Μιχαηλίδη, που έδιωξε πάνω του για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 10’ ο Γεωργιακάκης κέρδισε πέναλτι από τον Φερχάτι και το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0, για να γίνει το 3-0 στο 40’ όταν ο Νησιούδης με πλασέ – κι αφού προηγήθηκε η απόκρουση του Μιχαηλίδη στην κεφαλιά που επιχείρησε μετά από φάουλ του Γεωργιακάκη – έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 58’ ο Γεωργιακάκης έκανε το 4-0 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Νταμαδάκη, για να κλείσει το σκορ στο 87’ ο Γιάννης Ταπανάρης με δυνατό σουτ.

Η Μικτή ομάδα της ΕΠΣΧ είχε και τρία δοκάρια με τους Γελασάκη (17’ και 67’) και Περάκη (32’).

Διαιτητής: Αξιώτης (ΕΠΣ Ηρακλείου) Βοηθοί: Ανδριανάκης – Ζουρνατζίδη (ΕΠΣ Ηρακλείου)

ΕΠΣ Χανίων Κ16 (Παναγιώτης Διακάκης – Λευτέρης Βεστάκης): Σοφιάκης, Καυκαλάς, Σαμαράς (65’ Χατζάκης), Νησιούδης, Διγενάκης, Περάκης (51’ Νταμαδάκης), Παναγιωτάκης (57’ Σ. Ταπανάρης), Γελασάκης, Λαϊνάς (57’ Ι. Ταπανάρης), Χαϊδεμενάκης (65’ Ματζοράκης), Γεωργιακάκης.

ΕΠΣ Ρεθύμνου Κ16 (Παναγιώτης Καραντάθας): Μιχαηλίδης, Φερχάτι, Βρυλάκης, Ανδριώτης, Κοσκινάς (46’ Χουσεΐν), Παπαγιαννάκης (73’ Πατεράκης), Αναστασιάδης, Σιμονάι (46’ Αραπάι), Κλίνης (46’ Τσιβίτσεφ), Παπαδάκης, Δ. Τσόγκας (39’ Λαγκουβάρδος).