ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ Κ16

ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ Κ16

Ούτε η Μικτή ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Χανίων δε συνάντησε δυσκολίες στο Μισεδάκειο γήπεδο της Ιεράπετρας, επικρατώντας του Λασιθίου με 6-0, για το 2/2 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Στο 10’ και στο 30’ ο Λαΐνας αξιοποίησε κάθετες πάσες του Γεωργιακάκη πλασάροντας για τα δύο πρώτα γκολ, για να σημειώσει στο 36’ το 0-3 ο Γελασάκης με σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από γύρισμα του Γεωργιακάκη. Ο Γεωργιακάκης είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση στο 14’, ενώ χάθηκαν ακόμη ευκαιρίες, από τον ίδιο (21’, 39’) και τους Λαΐνα (1’), Χαϊδεμενάκη (4’ και 5’), Σαμαρά (7’), Νησιούδη (21’). Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ξωμεριτάκη στο 45’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γεωργιακάκης είχε διπλή ευκαιρία στο 54’, σουτάροντας αρχικά στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Χαλκιαδάκης απέκρουσε την κεφαλιά του στη γραμμή. Τελικά στο 56’ ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Χαϊδεμενάκης από τον Χαλκιαδάκη για το 0-4. Μετά από το τρίτο δοκάρι του Γεωργιακάκη (67’) και τις ευκαιρίες των Τσιριτάκη (67’), Ι. Ταπανάρη (77’) και Σ. Ταπανάρη (78’) ήρθε το 0-5 στο 79’ με πλασέ του Γεωργιακάκη μετά από ασίστ του Ι. Ταπανάρη, ενώ ο ίδιος παίκτης (Γεωργιακάκης) σημείωσε το τρίτο του γκολ με πλασέ μετά από πάσα του Σ. Ταπανάρη για το 0-6.

Διαιτητής: Σαμιωτάκης Βοηθοί: Κυριακόπουλος – Ψαλιδάκης

ΕΠΣ Λασιθίου Κ16 (Γιώργος Σταυρακάκης): Τζεβελεκάκης, Παπαδάκης, Χαλκιαδάκης, Αναγνωστόπουλος (73’ Σφυράκης), Τζιρής, Στεφανάκης, Ξωμεριτάκης (73’ Τουτουδάκης), Βάρδας (46’ Τοπούζι), Ντόι (46’ Ψαθάκης), Μαγούλης, Μπαχλιτζανάκης.

ΕΠΣ Χανίων Κ16 (Παναγιώτης Διακάκης – Λευτέρης Βεστάκης): Σοφιάκης, Καυκαλάς, Σαμαράς (49’ Ματζοράκης), Νησιούδης, Διγενάκης, Περάκης (49’ Ι. Ταπανάρης), Παναγιωτάκης (60’ Σ. Ταπανάρης), Γελασάκης, Λαΐνας (66’ Τσιριτάκης), Χαϊδεμενάκης (60’ Κουμάκης), Γεωργιακάκης.