ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ Κ14

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ Κ14

Η Μικτή ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Χανίων πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων, απέναντι στο Λασίθι (4-0), στο Μισεδάκειο.

Τα παιδιά της Μικτής Χανίων μπήκαν αποφασιστικά στο γήπεδο και ήδη στο 13’ είχαν προβάδισμα με 3-0.

Μετά από την ευκαιρία με τον Μιχάκη στο 4’ ακολούθησε 0-1 στο 6’, όταν από κόρνερ του Μαναρώλη ο Ζαμπετάκης με διπλή προσπάθεια και πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 8’ το σουτ του Αχτάρη κατέληξε άουτ και ένα λεπτό μετά ο Βαρουχάκης αστόχησε σε τετ-α-τετ. Στο 11’ όμως έγινε το 0-2, με τον Μιχάκη να σεντράρει και την μπάλα να καταλήγει στον εορτάζοντα (Αντώνη) Μπούτζουκα, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Στο 13’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση ο Μιχάκης έκανε το 0-3, για να ακολουθήσει το 0-4 στο 24’, όταν από κόρνερ του Μαναρώλη η μπάλα έφτασε στον Πραματευτάκη, που με σουτ σκόραρε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η σημαντικότερη ευκαιρία για τα Χανιά χάθηκε στο 72’ με τον Παρδαλάκη.

Διαιτητής: Κυριακόπουλος Βοηθοί: Σαμιωτάκης – Ψαλιδάκης

ΕΠΣ Λασιθίου Κ14 (Ιορδάνης Τσιρκίνης): Αγγελάκης, Λότσκα (30’Αχλαδιανάκης), Παπαδάκης Μιχ., Συλιβέστρος, Νικολακόπουλος, Βάρδας, Χουλιάρας (41’ Διαμαντάκης), Κοκολάκης (41’ λ.τρ. Σταυρακάκης), Σκοκάκης (30’ Αϊλαμάκης), Σωτηριάδης, Παπαδάκης Εμμ.

ΕΠΣ Χανίων Κ14 (Λευτέρης Βεστάκης – Παναγιώτης Διακάκης): Ξυφανταράκης, Καστρινάκης, Αχτάρης (67’ Θάνος), Σοφιάκης, Ζαμπετάκης, Μπούτζουκας, Μιχάκης, Πραματευτάκης (56’ Παπανικολάου), Μαναρώλης (67’ Γιακουμινάκης), Περάκης (46’ Παρδαλάκης), Βαρουχάκης (56’ Τότα).