Η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό Κυπέλλου

Η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό Κυπέλλου

«Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο» τόνισε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων, Κώστας Κωνσταντινίδης, στο κάλεσμά του για τον τελικό του Κυπέλλου.

Στον 52ο τελικό το τρόπαιο θα διεκδικήσουν Α.Ε. Κυδωνίας και Νέος Κισσαμικός, την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 και ώρα 19:00, ενώ για μία ακόμη χρονιά τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης (02/05) πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΠΣ Χανίων.

Ο κ. Κωνσταντινίδης εκθείασε την εξαιρετική πορεία των δύο ομάδων τη φετινή σεζόν και ευχήθηκε να προσφέρουν ένα όμορφο θέαμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «θα σας παρακαλούσα να παρατάξετε τις ομάδες σας προκειμένου να ευχαριστηθούμε όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι το ποδόσφαιρο που θα προσφέρετε». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία της ΕΠΣΧ με τη Macron και τον κ. Παπαδάκη, από το Ρέθυμνο, με την εταιρεία να κάνει χορηγία τις εμφανίσεις των δύο φιναλίστ, των διαιτητών, καθώς και τις μπάλες του τελικού, στις οποίες – σε πρότυπα ευρωπαϊκών διοργανώσεων – έχουν τυπωθεί τα σήματα των ομάδων και η ημερομηνία του αγώνα.

Το δικό τους κάλεσμα στον κόσμο και τις ευχές τους για έναν όμορφο τελικό έκαναν από πλευράς των δύο φιναλίστ οι πρόεδροι Μύρωνας Καλογεράκης (ΑΕ Κυδωνίας) – Περικλής Τουλουπάκης (Ν. Κισσαμικός), οι προπονητές Γιώργος Ριτζάκης, Λευτέρης Βεστάκης και οι αρχηγοί Μανόλης Σφυριδάκης, Γιάννης Καστανοπουλάκης, αντίστοιχα.

Από την πλευρά της Macron μίλησε ο Αντώνης Παπαδάκης, αναφέροντας λεπτομέρειες της συνεργασίας και ευχόμενος να έχει ιδιαίτερη επιτυχία ο τελικός.