«Μας συγκινήσατε όλους…»

«Μας συγκινήσατε όλους…»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Κώστας Κωνσταντινίδης, μοίρασε συγχαρητήρια στα παιδιά της Μικτής ομάδας Κ16 για την πορεία τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και τη μεγάλη προσπάθεια στο παιχνίδι των "8" με την ΕΠΣ Πιερίας.

Μετά από το τέλος του αγώνα μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ μίλησε στα παιδιά της Μικτής, αναφέροντάς τους τα εξής:

«Να ξέρετε ότι μας συγκινήσατε όλους, είμαστε πολύ περήφανοι για εσάς, εγώ προσωπικά πάρα πολύ περήφανος. Δώσατε μία μάχη την οποία στο τέλος την κέρδισε ο πιο τυχερός. Οι πιο ικανοί στο γήπεδο φάνηκε ποιοι ήταν. Ηταν ξεκάθαρο ποια ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Εκεί όμως που φτάσατε (στα πέναλτι) δυστυχώς ήταν… ζαριά. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τις συγκινήσεις που μας προσφέρατε. Θέλω να ξέρετε ότι δε θα ξεχαστεί αυτή η πορεία. Σας ευχαριστώ και πάλι και το κεφάλι ψηλά, το αύριο είναι δικό σας. Δείξατε ότι είστε μία πολύ ταλαντούχα ομάδα, στην οποία το ταλέντο και ο χαρακτήρας περισσεύει, απλώς ήμασταν λίγο άτυχοι… Δεν πειράζει. Σας ευχαριστώ για όσα μας προσφέρατε. Συγχαρητήρια σε εσάς, στους προπονητές σας και σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτό».