Θερμή υποδοχή στη Μικτή Κ16

Θερμή υποδοχή στη Μικτή Κ16

Θερμής υποδοχής έτυχε η αποστολή της Μικτής ομάδας Κ16 της ΕΠΣ Χανίων κατά την άφιξή της στο γήπεδο Βατανιακού για την προπόνηση του Σαββάτου (27/04), εν όψει του αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Πιερίας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Αστέριος Τόκας και ο πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών Ομάδων Νεοπτόλεμος Θεοχάρης υποδέχθηκαν με θέρμη την αποστολή της Μικτής ομάδας, συνομιλώντας για αρκετή ώρα με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων, Κωνσταντίνο Μαργαρώνη.

Αψογοι οικοδεσπότες ήταν και οι άνθρωποι του Βατανιακού – που παραχώρησαν το γήπεδο για την προπόνηση – με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομάδας Γεράσιμο Ποτουρίδη.

Παρών ο Νησιούδης

Ο μεγάλος άτυχος της αποστολής της Μικτής Κ16 της ΕΠΣ Χανίων για την Κατερίνη, Κωνσταντίνος Νησιούδης, βρίσκεται μαζί με τους συμπαίκτες του για να τους εμψυχώσει εν όψει του σημαντικού κυριακάτικου αγώνα. Ο υψηλόσωμος αμυντικός - που είναι στη φωτογραφία με τον γενικό αρχηγό των Μικτών ομάδων Στέλιο Φουντουλάκη - τραυματίστηκε σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις που έγιναν στη Μοναχή Ελιά και τέθηκε "νοκ-άουτ" από τον αγώνα με την ΕΠΣ Πιερίας. Παρ' όλα αυτά ακολούθησε την αποστολή, θέλοντας να βρίσκεται στο πλευρό των συμπαικτών του.

Στο γήπεδο Βατανιακού η τελευταία προπόνηση

Η τελευταία προπόνηση για τη Μικτή ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Χανίων πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΕΠΣ Πιερίας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Βατανιακού, όπου έχει προγραμματιστεί το παιχνίδι της Κυριακής (28/04, 16:00). Σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές της Μικτής ομάδας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους εν όψει του νοκ-άουτ αγώνα της φάσης των "8" του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Αθουσάκης Αλέξανδρος (Καλτσέτο), Βέρδος Γεώργιος (Ηρακλής Νεροκούρου), Γελασάκης Θρασύβουλος (Ικαρος Μουρνιών), Γεωργιακάκης Εμμανουήλ-Ιωάννης (Μινώταυρος), Διγενάκης Στυλιανός (Δόξα Παχιανών), Κοντεκάς Ελευθέριος (Αρης Σούδας), Κουμάκης Ιάσων (Πανακρωτηριακός), Λαΐνας Παναγιώτης (Πανακρωτηριακός), Λούλο Ρέισι (Πλατανιάς), Λουπάσης Βλάσιος (Μινώταυρος), Ματζοράκης Αρτέμιος (Τιτάν Καλυβών), Νησιούδης Κωνσταντίνος (Παγχανιακός ΑΟΔΑ), Νιαυραδάκης Λεωνίδας (Καλτσέτο), Νταμαδάκης Γεώργιος-Οδυσσέας (Ικαρος Μουρνιών), Παναγιωτάκης Ευάγγελος (Αρης Σούδας), Περάκης Γεώργιος (Κρητικός Αστέρας), Πουλιδάκης Γεώργιος (Ηρακλής Νεροκούρου), Σοφιάκης Γεώργιος (Καλτσέτο), Ταπανάρης Ιωάννης (Πανακρωτηριακός), Ταπανάρης Σωτήριος (Πανακρωτηριακός), Τσιριτάκης Δημήτριος (Καλτσέτο).