Ανατροπή και… 3/3 για τη Μικτή Κ16

Ανατροπή και… 3/3 για τη Μικτή Κ16

Η Μικτή ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Χανίων αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ έφτασε σε μεγάλη ανατροπή μετά από το 72’ επικρατώντας του Ρεθύμνου με 4-1 στα Μισίρια, για το 3/3. Χαϊδεμενάκης (3’) και Νησιούδης (διπλή ευκαιρία στο 7’) απείλησαν για τα Χανιά και στο 8’ σε σουτ του Λαΐνα η μπάλα… προσγειώθηκε στο οριζόντιο δοκάρι. Η επόμενη ευκαιρία ήταν στο 21’ με τον Αθουσάκη να αστοχεί από κοντά σε φάουλ του Γεωργιακάκη.

Το Ρέθυμνο απείλησε με σουτ των Παπαδάκη (29’) και Γκίνι (33’), για να σκοράρει στο 35’ με σουτ του Αναστασιάδη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις φάσεις των Γεωργιακάκη (47’), Νησιούδη (51’), ενώ δε βρήκαν στόχο τα σουτ των Ματζοράκη (64’) και Περάκη (65’).

Στο 72’ από φάουλ του Γεωργιακάκη και κεφαλιά του Αθουσάκη έγινε… σύγχυση στην περιοχή και ο Διγενάκης μετά από επίμονη προσπάθεια σούταρε με την μπάλα να βρίσκει και στον Φερχάτι και να καταλήγει στα δίχτυα. Ένα λεπτό μετά έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Σ. Ταπανάρης (73’).

Το 1-2 έγινε στο 77’ όταν από σουτ του Σ. Ταπανάρη και κόντρες στους αμυνόμενους ο προωθημένος Νησιούδης – που μόλις είχε βάλει το περιβραχιόνιο του αρχηγού – με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθησε κόκκινη στον Κοσκινά για διαμαρτυρία.

Στο 80’ ο Γεωργιακάκης με πείσμα κέρδισε την μπάλα, πάσαρε στον Ι. Ταπανάρη που "έκοψε" στον Νιαυράδακη, το σουτ του οποίου κόντραρε για να σκοράρει με δυνατό σουτ από κοντά ο Γεωργιακάκης για το 1-3. Στο 84’ έγινε το 1-4 όταν από κόρνερ του Γεωργιακάκη ο Νιαυραδάκης με κεφαλιά σκόραρε.

Διαιτητής: Κυριακόπουλος (Ηρακλείου) Βοηθοί: Ανδριανάκης – Μακράκης (Ηρακλείου)

ΕΠΣ Ρεθύμνου Κ16 (Παναγιώτης Καραντάθας): Χαραλαμπάκης, Φερχάτι, Βρυλλάκης (85’ Μαρκάκης), Πατεράκης, Κοσκινάς, Ανδριώτης, Αναστασιάδης (85’ Κλίνης), Παπαγιαννάκης (67’ Χουσσεΐν), Γκίνι (74’ Σιμονάι), Παπαδάκης, Τσόγκας (85’ Μπεκ).

ΕΠΣ Χανίων Κ16 (Παναγιώτης Διακάκης - Λευτέρης Βεστάκης): Σοφιάκης, Καυκαλάς, Σαμαράς (46’ Ματζοράκης), Νησιούδης, Αθουσάκης, Περάκης (76’ Νιαυραδάκης), Παναγιωτάκης (46’ Σ. Ταπανάρης), Γελασάκης (46’ Διγενάκης), Λαΐνας, Γεωργιακάκης, Χαϊδεμενάκης (46’ Ι. Ταπανάρης).

Οι μετακινήσεις των Μικτών ομάδων γίνονται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης