ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 26-6-2019

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 26-6-2019

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων – Μελών μας, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων της Ε.Π.Σ. Χανίων.

Στη Γενική Συνέλευση παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κος Κώτσογλου Κυριάκος, ο οποίος μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Χανίων, γνωστοποίησαν στο Σώμα, ότι ένα έργο ζωής, ένα όνειρο 10ετιών πήρε πνοή και θα υλοποιηθεί άμεσα, το Ενωσιακό γήπεδο στο ΒΙΟΠΑ Χανίων. Με τη βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης, η οποία ενέκρινε το ποσό που χρειάζεται για τις εργασίες, ο εργολάβος θα εγκατασταθεί μέχρι τέλος του Καλοκαιριού.

Ο Πρόεδρος απεύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλα τα σωματεία – μέλη που με το ήθος τους, τις προσπάθειες τους, την βοήθεια τους και την εν γένει συμπεριφορά τους καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ακόμη μία ποδοσφαιρική χρονιά με απόλυτη επιτυχία και χωρίς προβλήματα. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τους Διαιτητές, Ιατρούς, Παρατηρητές καθώς και όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών. Για άλλη μία χρονιά αποδείξαμε ότι μένουμε αταλάντευτοι στις βασικές μας αρχές, την ισονομία, την αδιαπραγμάτευτη ανεξαρτησία, την ωμή ειλικρίνεια, την σκληρή , αθόρυβη και αποτελεσματική δουλειά. Αρχές που αποτελούν τους θεμέλιους λίθους του φωτεινού και στέρεου οικοδομήματος της ΕΠΣ Χανίων. Ένα οικοδόμημα που πολλές φορές φέρεται ως παράδειγμα προς μίμηση και ουχί προς αποφυγή ανά το Πανελλήνιο.

Στη συνέχεια άρχισαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης και εγκρίθηκαν ομόφωνα από το Σώμα ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός χρήσεως 1-6-2018 έως και 31-5-2019 καθώς και ο Προϋπολογισμός 1-6-2019 έως 31-5-2020 καθώς και του Ταμείου Αρωγής Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών.