Τέλος στο νικηφόρο σερί της Μικτής Κ14

Τέλος στο νικηφόρο σερί της Μικτής Κ14

Η Μικτή ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Χανίων δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της, χάνοντας με 3-1 από το Ηράκλειο, στο γήπεδο Μουρνιών.

Τα Χανιά είχαν ευκαιρίες με τους Αμπατζή (2’) και Μαναρώλη (7’), αλλά στη συνέχεια δέχθηκαν το 0-1 στο 20’, με κεφαλιά του Πατραμάνη από σέντρα του Μπουλούκα. Στο 32’ έγινε το 0-2 με πλασέ του Υζάι από πάσα του Παπαφραγκάκη.

Τα Χανιά μείωσαν στο 44’ με πλασέ του Ζμάλι από σέντρα του Μιχάκη, αλλά γρήγορα έγινε το 1-3 με κεφαλιά του Πατραμάνη, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Ξυφανταράκη.

Το Ηράκλειο είχε και δύο δοκάρια με τους Πλαΐτη (24’) και Παπαφραγκάκη (70’), ενώ τα Χανιά είχαν διπλή ευκαιρία για τη μείωση του σκορ με τον Ζμάλι στο 63’.

Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου) Βοηθοί: Τζανάκη – Μπολιώτης (Ρεθύμνου)

ΕΠΣ Χανίων Κ14 (Λευτέρης Βεστάκης – Παναγιώτης Διακάκης): Ξυφανταράκης, Λυμπινάκης (55’ Καστρινάκης), Αχτάρης, Σοφιάκης, Ζαμπετάκης, Πατεράκης (78’ Πυροβολάκης), Μιχάκης, Λουκοβίτης (41’ Μπούτζουκας), Αμπατζής (41’ Βαρουχάκης), Ζμάλι, Μαναρώλης (64’ Περάκης).

ΕΠΣ Ηρακλείου Κ14 (Βασίλης Κασσαπάκης): Κάββαλος, Κογκάκης (67’ Βαρδαλαχάκης), Μπουλούκας, Πλαΐτης, Γεωργακόπουλος (67’ Γιωργομιχελάκης), Πατεράκης, Γιακουμάκης (58’ Αλεξάκης), Παπαδάκης, Πατραμάνης, Υζάι (75’ Φανουράκης), Παπαφραγκάκης (75’ Παναγιωτάκης).